Tema: Robotter som kollega

Robotter eksisterer ikke længere kun i science fiction-film og vilde forestillinger om fremtiden. Det er nu teknologier, som vi støder på hver dag enten i vores arbejde eller i vores interaktioner med diverse private og offentlige services. I dette tema kigger vi nærmere på robotteknologier med fokus på løsninger, der tænker robotsoftware og AI ind i organisationer og arbejdsprocesser. Du kan bl.a. blive klogere på sammenspillet mellem AI og robotics, dykke ned i spændende anvendelseseksempler på, hvor robotautomatisering gør en forskel eller selv komme i gang med at bygge din egen bot. Rigtig god fornøjelse!

automatiseringprocesser

Automatisering af driftsprocesser

Få konkret og praktisk indsigt i, hvordan man ved etablering af en åben platform (PaaS) kan effektivisere sine DevOps-processer.

Testautomatisering: Hvordan kommer vi i gang? [Video]

Se videoen og få en indføring i testautomatisering, hvor det er godt at starte, og hvordan du får det fulde udbytte.
Email bots med kunstig intelligens

Email bots med kunstig intelligens [Video]

I denne video viser vi, hvordan kunstig intelligens og e-mail bots kan nu bruges til at automatisere virksomhedens indkomne e-mails.
Next generation chatbot

Next Gen Chatbots [Video]

Kunstig intelligens er overalt, stiger konstant i intelligens - hør om udviklingen sig fra chatbots over voicebots til digitale mennesker.

Kom i gang med kunstig intelligens [Video]

Lær at bruge værktøjer som du kan bygge AI med. Se mere i videoen.