Tema: Robotter som kollega

Robotter eksisterer ikke længere kun i science fiction-film og vilde forestillinger om fremtiden. Det er nu teknologier, som vi støder på hver dag enten i vores arbejde eller i vores interaktioner med diverse private og offentlige services. I dette tema kigger vi nærmere på robotteknologier med fokus på løsninger, der tænker robotsoftware og AI ind i organisationer og arbejdsprocesser. Du kan bl.a. blive klogere på sammenspillet mellem AI og robotics, dykke ned i spændende anvendelseseksempler på, hvor robotautomatisering gør en forskel eller selv komme i gang med at bygge din egen bot. Rigtig god fornøjelse!

automatiseringprocesser

Automatisering af driftsprocesser

Se optagelsen og få konkret og praktisk indsigt i, hvordan man ved etablering af en åben platform (PaaS) kan effektivisere sine DevOps-processer og samtidig opnå leverandøruafhængighed i både udvikling og drift.

Testautomatisering: Hvordan kommer vi i gang?

Se med og få en indføring i testautomatisering, hvor det er godt at starte, og hvordan du får det fulde udbytte.
digitalsagsbehandling

Digital sagsbehandlingsassistent til byggesagsbehandlingen [Video]

Se med og hør hvordan teknologier som machine learning, algoritmer, RPA og billedgenkendelse skal hjælpe til med en hurtig og smidig sagsbehandling på byggesagssagsområdet.
Email bots med kunstig intelligens

Email bots med kunstig intelligens

Kunstig intelligens kan nu bruges til at automatisere virksomhedens indkomne e-mails. I webinaret viser vi, hvordan det virker, hvad e-mail bots kan og hvordan du kommer i gang.
Next generation chatbot

Next Gen Chatbots

Kunstige intelligenser er alle vegne, og bliver konstant klogere og klogere. Hør mere om rejsen fra de første chatbots, over voicebots og nu mod digitale mennesker!

Kom i gang med kunstig intelligens

Se med og få konkrete værktøjer som du kan bruge til at bygge AI med.