Dansk IT har indgået samarbejder med de førende e-learningplatforme GoLearn og Skillsoft. Det betyder, at du som medlem har adgang til onlinekurser og undervisningsvideoer af høj faglig kvalitet. E-learning fra GoLearn og Skillsoft er inkluderet i den pris, du betaler for at være medlem af Dansk IT og for at have adgang til DIT Akademi.


Det får du med GoLearn
GoLearn leverer onlinekurser til det danske erhvervsliv. Se 3.000+ undervisningsvideoer med landets dygtigste eksperter, præcis når det passer ind i din travle hverdag. Som medlem af Dansk IT får du bl.a. fri adgang til over 20 online ledelseskurser inden for den vanskelige samtale, distanceledelse, hvordan du skaber arbejdsglæde i dit team og meget mere.

Du har også adgang til kurser i Office-pakken. Uanset om du skal lære nye Office 365-programmer som Teams og OneNote – eller om du blot skal være skarpere til Excel og PowerPoint, finder du det helt rette online kursus hos GoLearn. Lær hvordan du skal behandle persondata og agere ud fra databeskyttelsesforordningen i hverdagen med GoLearns online GDPR-kursus – der gør det komplicerede GDPR-regelsæt håndgribeligt og let at forholde sig til.

>>> Klik her for at komme i gang med at anvende GoLearn (kun for betalende medlemmer - prøvemedlemmer og studerende har ikke adgang).

Det får du med Skillsoft
Skillsoft er en af verdens førende platforme til e-læring. Skillsoft er en lækker og intuitiv videoplatform, hvor du let får overblikket over, hvor langt du er nået i et konkret kursus og samtidig konstant bliver inspireret til at styrke dine kompetencer.

Som medlem af Dansk IT får du adgang til vores ”Skillsoft medlemspakke”, der består af en lang række certificeringskurser inden for de tekniske discipliner, så som it-arkitektur, softwareudvikling og -test og it-sikkerhed. Her er bare nogle af de mange certificeringskurser, du får adgang til:

• Azure Architecture
• CompTIA
• Cisco
• Certified Cloud Security Professional (CCSP)
• ITIL®
• Secure programming

>>> Klik her for at komme i gang med at anvende Skillsoft (kun for betalende medlemmer - prøvemedlemmer og studerende har ikke adgang).