GoLearn

GoLearn leverer onlinekurser til det danske erhvervsliv. Se 3.000+ undervisningsvideoer med landets dygtigste eksperter, præcis når det passer ind i din travle hverdag. Som medlem af Dansk IT får du bl.a. fri adgang til over 20 online ledelseskurser inden for den vanskelige samtale, distanceledelse, hvordan du skaber arbejdsglæde i dit team og meget mere.

Du har også adgang til kurser i Office-pakken. Uanset om du skal lære nye Office 365-programmer som Teams og OneNote – eller om du blot skal være skarpere til Excel og PowerPoint, finder du det helt rette online kursus hos GoLearn.

Lær hvordan du skal behandle persondata og agere ud fra databeskyttelsesforordningen i hverdagen med GoLearns online GDPR-kursus – der gør det komplicerede GDPR-regelsæt håndgribeligt og let at forholde sig til.

Skillsoft

Skillsoft er en af verdens førende platforme til e-læring. Skillsoft er en lækker og intuitiv videoplatform, hvor du som bruger let får overblikket over, hvor langt du er nået i et konkret videokursus og samtidig konstant bliver inspireret til at styrke dine kompetencer.

Som medlem af Dansk IT får du adgang til en lang række onlinekurser inden for de tekniske discipliner, og med de særlige Aspire Journeys bliver du guidet til, hvordan du konkret løfter dine kompetencer og karriere til næste niveau.

Skillsoft har på verdensplan omkring 400 millioner brugere, hvoraf mange kommer fra store globale koncerner. 65 procent af Fortune 500-virksomhederne anvender Skillsoft til at træne og kompetenceudvikle deres medarbejdere.


GoLearn og Skillsoft lanceres inden længe her på siden. Du kan glæde dig til at få fri adgang som bruger af DIT Akademi.