På DIT Akademi får du, udover fri adgang til vores Meet & Inspire-arrangementer, artikler og e-learning, også adgang til optagelser fra vores konferencer og events. Alt indholdet er kategoriseret, så du nemt finder lige præcis det, du leder efter.

Vi arbejder løbende med formaterne og den programmæssige sammensætning på vores konferencer, så de altid er fagligt skarpe og af høj kvalitet. Se udvalget af konferencer her.

Nogle konferencer gør vi tilgængelige online i deres helhed, i andre tilfælde udvælger vi dele af programmet og optager for at gøre dem tilgængelige via videoteket i DIT Akademi. 

Vi tilpasser løbende indhold på DIT Akademi og konferenceudvalget, så hold øje her på siden.


Dansk IT’s årskonference 
Den 22. juni 2022 afholdte vi Årskonferencen: Dansk IT Summit. Det var en inspirerende eftermiddag i vores medlemshus hvor vi blev klogere på kvante teknologier, de nyeste tendenser, AI og en masse spændende data cases. Vil du se eller gense oplæggene kan de findes HER.
Dagen blev afsluttet med jazzmusik, øl og pølser i gården hvor de deltagende fik udvækslet erfaringer og udvidet deres netværk. Vi takker for en dejlig dag og ser allerede frem til Årskonferencen 2023.