IT til alle

Det nye projekt 'IT til alle' gør det let for helt almindelige borgere og små og mellemstore virksomheder at teste deres digitale kompetencer. Samtidig giver IT til alle adgang til en række gratis e-læringskurser. Begynd med at teste dine kompetencer, så du ved, hvor du har behov for at styrke din viden om it og digitalisering.

Kom i gang med IT til alle: Opret dig som bruger

Det er let tilgængeligt, det er gratis, og du kan starte allerede nu. Kurserne, der introducerer nogle helt centrale begreber inden for IT og gennemgår en række digitale emner og værktøjer, er relevante for alle borgere - men særligt medarbejdere i små og mellemstore virksomheder (SMV’er).

For at komme i gang skal du oprette dig som bruger. Herefter tager du en kort test, der afprøver din viden inden for fem områder, som e-læringskurserne arbejder med. Det drejer sig om:

  • IT på arbejdspladsen
  • Bedre brug af mail, kalender, teams og opgaver
  • Nå ud til jeres kunder på nettet
  • Få de bedste søgeresultater på nettet
  • Sikker brug af internet og computer

Kurserne indeholder videoer, begrebslister, refleksionsopgaver, quizzer og lydfiler, som du kan arbejde med for at styrke dine digitale kompetencer. Læs mere om kurserne.

Efter du har været igennem kurserne, slutter du af med en længere test af dine digitale kompetencer, som du kan sammenligne med resultaterne fra starttesten og dermed vurdere dine samlede fremskridt.

IT til alle er gratis for alle, og er udarbejdet af Teknologipagten, Edutasia og Dansk IT.