Få succes med dit medlemskab

På denne side giver vi dig tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dit medlemskab.

Streg

Har du aktiveret din profil? 
For at få succes med dit medlemskab bør du først og fremmest aktivere din profil, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan du gøre på Dansk IT's hjemmeside eller på DIT Akademi ved at nulstille dit password. Når først du har aktiveret din profil, kan du logge på både Dansk IT's hjemmeside og DIT Akademi med dine nye login-oplysninger, og derefter kan du gøre brug af dine medlemstilbud. Du kan aktivere din profil på siden her.

Kom i gang med e-læring
Ved din indmeldelse i Dansk IT er du automatisk blevet oprettet på Skillsofts platform Percipio. Når du ønsker at starte dit læringsforløb i Percipio, skal du først oprette en adgangskode. Følg venligst denne guide for at komme i gang.

For at komme i gang med e-læring fra GoLearn, kan du følge denne guide

Vi vil rigtig gerne lære dig bedre at kende 
Et hovedfokus for os er at udvikle medlemstilbud, der bidrager til udvikling af vore medlemmers kompetencer og faglighed indenfor it-området. 

Vi vil gerne lære vore medlemmer bedre at kende for at kunne bringe jer skarpt og relevant indhold. Har du derfor endnu ikke opdateret din profil med interesseområder, kan du gøre det på siden her

Hold dig opdateret på DIT Akademi
Vi vil gerne opfordre dig til jævnligt at holde dig opdateret på udviklingen i dit medlemskab på DIT Akademi, da vi hele tiden tilføjer mere værdi til det - det sker i form af:

  • Ny viden
  • Nye arrangementer
  • Nye værktøjer
  • Og meget mere