Bliv medlem af Dansk IT og få adgang til DIT Akademi

DIT Akademi er en digital platform med e-learning, videoer, artikler og events, som Dansk IT står bag. Meld dig ind i Dansk IT nu og få adgang til DIT Akademi.

DIT Akademi til alle medlemmer

Et medlemskab af Dansk IT giver dig adgang til faglig udvikling, viden og inspiration. Dansk IT styrker dit netværk, udvikler dine kompetencer, skaber nye karrieremuligheder og præger it-udviklingen i Danmark. Vi nærmer os hastigt 12.000 medlemmer.

Alle medlemmer af Dansk IT har adgang til DIT Akademi, og hvis du ikke allerede er medlem af Dansk IT, bliver du det automatisk, når du opretter dig som bruger af DIT Akademi.

Det får du med DIT Akademi
DIT Akademi er en læringsplatform for dig, der arbejder med digitalisering. Få faglig udvikling, nye kompetencer og masser af inspiration. DIT Akademi gør dig bedre til dit job og giver dig kompetencerne til fremtidens arbejdsmarked.

På DIT Akademi får du året rundt e-learning, videoer og artikler, og her kan du tilmelde dig og også livestreame vores Meet & Inspire-arrangementer og spændende konferencer og events. Alt indholdet er produceret professionelt, har en høj faglig kvalitet og er kategoriseret, så du nemt finder lige præcis det, du leder efter.

DIT Akademi er kun en af mange fordele ved at være medlem af Dansk IT.

Prøv DIT Akademi gratis i 14 dage. Uden binding.