Styrk dine digitale kompetencer på DIT Akademi 

Velkommen til DIT Akademi - en digital platform for medlemmer med e-learning, videoer, artikler, værktøjer, webinarer og events.

StregEt medlemskab af Dansk IT giver dig adgang til faglig udvikling, viden og inspiration. Dansk IT styrker dit netværk, udvikler dine kompetencer, skaber nye karrieremuligheder og præger it-udviklingen i Danmark. Alle medlemmer af Dansk IT har adgang til DIT Akademi.

Det får du med DIT Akademi
DIT Akademi er en læringsplatform for dig, der arbejder med digitalisering. Få faglig udvikling, nye kompetencer og masser af inspiration. DIT Akademi gør dig bedre til dit job og giver dig kompetencerne til fremtidens arbejdsmarked.

På DIT Akademi får du året rundt e-learning, videoer og artikler, og her kan du tilmelde dig og også livestreame vores Meet & Inspire-arrangementer og spændende konferencer og events. Alt indholdet er produceret professionelt, har en høj faglig kvalitet og er kategoriseret, så du nemt finder lige præcis det, du leder efter.

Få adgang til indholdet

Du logger på platformen her med din e-mail adresse og dit kodeord. Er det første gang, du benytter platformen, kan du bede om et nyt kodeord. 

Når du er logget ind, kan du gøre brug af alle platformens tilbud.


DIT Akademi til alle medlemmer

Bliv medlem af Dansk IT og få adgang til DIT Akademi

Som medlem af Dansk IT har du fuld adgang til at udvikle dine digitale kompetencer på DIT Akademi. På DIT Akademi finder du e-learning, webinarer, videoer, artikler og værktøjer, der styrker din viden og dine kompetencer.
Dit akademi