Cybersikkerhed for it-professionelle: OT/Industrial network [København]

Onsdag d. 6. november 2024 kl. 16-20 hos Dansk IT i København

Om arrangementet:

I dag driver OT systemerne alt det, som får vores samfund til at fungere (energi, transport vandforsyning) og alt det andet vi forventer at bare virke i hverdagen. I modsætning til den IT som vi alle kender og ser (hjemmesider, apps, Office-programmer og meget andet) er OT i højere grad ’gemt væk’ eller skjult for de fleste. Men ikke mindre sårbare over for angreb eller trusler.  

Som led i styrkelsen af et nationalt branchesamarbejde inviterer konsortiet SagaLabs, ICSRange og Campfire Security og Dansk IT til en både hyggelig (!) og involverende aften om snitflader og sammenhæng mellem IT og OT. 

På denne aften får du indsigt i og mulighed for at arbejde med nogle af de stærke værktøjer.  Aftenen er designet til at give dig konkret viden og praktiske færdigheder til at analysere og få kritisk indsigt fra PCAP-filer (Packet Capture) i et Industrial Control Systems (ICS)-netværk miljø. Vi byder på nye venner fra andre dele af det danske cybersikkerhedsunivers, gode faglige drøftelser, sved på (indersiden af) panden og let forplejning undervejs. 

Er du fx cybersikkerhedsprofessionel, netværkstekniker eller studerende, der er ivrig efter at lære mere om OT-protokoller og industriel netværkstrafik? Er du blot interesseret i at blive klogere på den IT vi ikke altid ser? Uanset hvad er du velkommen til at deltage i den første af flere live-træninger og events. 

 
Medbring faglig nysgerrighed, godt humør og egen PC med internetadgang (helst ikke en ’corporate issued pc der nemlig ofte ikke tillader VPN-onboarding som øvelsen pt. bruger). 

 
NB! Dette event er også åbent for ikke-medlemmer af Dansk IT. 

Agenda

16.00-16.30 Dørene åbnes og vi møder hinanden

16.30-16.45 Fælles intro om projektet (alle) 

16.45-17.30 Intro til OT & OT-protokoller (ISC Range)

17.30-17.45 Kort pause

17.45-18.15 Intro til platform og scenarie (SagaLabs)

18.15-20.00 Scenariet ruller: Deltagerne løser en virkelighedstro case (det er ganske hyggeligt)

20.00-20.15 Afrunding & afslutning 

20.30 Tak for i dag  

 

Er du ikke medlem af Dansk IT? Tilmeld dig pr. mail til meetinspire@dit.dk