Boost dit arbejde med Microsoft AI og Copilot #1: Intro [Webinar]

Torsdag d. 29. februar kl. 9-9:45

Om arrangementet

I denne serie af fire webinarer dykker vi ned i Microsofts copilot-funktioner, og hvordan du bruger det optimalt til at effektivisere dit arbejde. 

Hvor begynder rejsen?

Står du overfor spørgsmålet om, hvordan og hvor man starter og sikrer en succesfuld implementering af AI i din virksomhed? Vi kan hjælpe dig! Vi har brudt Microsoft AI ned i tre hovedområder, og tager dig igennem funktionaliteterne ved hvert område. Få konkret indsigt og praktiske eksempler, herunder hvordan Copilot kan effektivisere din arbejdsdag og optimere dine processer.

Gør data til din styrke

AI handler ikke kun om at automatisere rutineopgaver. Ved at kombinere historiske data med indsigter i brugernes adfærd, åbner generative AI-algoritmer døren til et univers af muligheder. Fra automatisering af daglige opgaver til udvikling af skræddersyede anbefalinger, vil AI hjælpe dig med at forbedre processerne og holde trit med markedsdynamikkerne og kravene fra forretningen.

Deltag i webinaret og tag det første skridt mod AI. Vær med i frontlinjen af teknologisk innovation og strategisk forretningsudvikling.

 

Taler 

Jan Finn Andersen er Functional Solution Architect hos Alfapeople. 

 

Derfor skal du deltage

Bliv klogere på følgende områder:

  • AI I dag og potentiale
  • AI trends
  • AI og sikkerhed
  • Nyheder fra Microsoft
  • Boost dit arbejde med Microsoft AI og Copilot #2: Microsoft 365 & Dynamics 365 [Webinar]

    Torsdag d. 14. marts kl. 9-9:45
    I denne serie af tre webinarer dykker vi ned i Microsofts copilot-funktioner, og hvordan du bruger det optimalt til at effektivisere dit arbejde.
    Lille robot hjælper, der flyver ud af en computerskærm

    Boost dit arbejde med Microsoft AI og Copilot #3: Data Governance, GDPR, Licenser [Webinar]

    Torsdag d. 4. april kl. 9-9:45
    I denne serie af tre webinarer dykker vi ned i Microsofts copilot-funktioner, og hvordan du bruger det optimalt til at effektivisere dit arbejde.