Muligheder og compliance i forbindelse med tracking og brug af 1. parts data [Webinar]

Tirsdag d. 21. maj kl. 14-15

Om webinaret

OBS: Er du ikke medlem af Dansk IT, kan du alligevel deltage gratis i webinaret. Bare skriv en mail til meetinspire@dit.dk, så tilmelder vi dig. Vær opmærksom på, at ved tilmelding til webinaret bliver du også tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen. 

Data kommer til at fylde mere i virksomheders og organisationers arbejde med at give brugere, kunder og interessenter engagerende oplevelser. Her skal vi have styr på vores dataindsamling, overgangen til 1. partsdata og compliance.

Virksomheder rykker i stigende grad mod brug af 1. partsdata til grund for indsigter og kommunikationsindsatser. Kvaliteten i 1. partsdata er højere og virksomheden sætter selv scenen – men med mulighederne følger også krav til overblik, struktur og systematik. Dét er for at kunne holde kvaliteten og overholde lovgivninger som ePrivacy, markedsføringsloven samt GDPR.

Hvad er 1. partsdata og hvordan er de anderledes fra andre typer partsdata? Vi kommer omkring typer af partsdata, hvilke muligheder der ligger i 1. partsdata og de krav juraen stiller udover krav til omgangen af data for at sikre kvalitet.


Taler

Simon Westphall Pansch er Chief Digital Officer hos Gorm x Envision.