Sådan leder du en bæredygtig IT-transformation [Webinar]

Torsdag d. 29. august kl. 9-10

Om webinaret

Selvom din CO2-udledning på IT ikke måles, betyder det ikke, at den ikke eksisterer – især når det gælder køb, brug, design, udvikling og afvikling af teknologi. Så, hvordan leder man en bæredygtig IT-transformation, og hvor starter man? Få indsigt i de første skridt mod en grønnere IT-fremtid.

Så har jeres organisation en interesse i at styrke jeres bæredygtighedsaktiviteter for at optimere din rejse mod CO2 neutralitet? Så er dette webinar for dig. Du vil få inspiration til hvordan man kan starte en bæredygtig IT-transformation samt konkrete værktøjer, som kan hjælpe dig på vej.

Målgruppe

Webinaret er primært henvendt beslutningstagere, men alle med interesse inden for emnet er meget velkomne til at deltage. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Taler

Nanna Lumholt Vangkilde Stifter af Green Vision IT, er Cand.it med mange års erfaring som IT-leder, Enterprise Arkitekt, R&D Domænearkitekt, Senior IT-arkitekt og Løsningsarkitekt.

Hendes karriere spænder over en bred vifte af brancher, herunder media, biotech, pharma og finanssektoren, hvor hun har leveret innovative løsninger og drevet strategiske initiativer. Nannas passion for bæredygtighed og teknologiske baggrund giver inspiration til dem, som ønsker at forbedre deres organisation hen imod en grønnere fremtid.

Derfor skal du deltage

 - Få et overblik over, hvordan IT har betydning i det samlede klimaregnskab

 - Bliv inspireret til, hvordan I kommer i gang med jeres bæredygtighedsrejse eller booster jeres eksisterende

 - Lær hvordan jeres IT transformation kan blive mere bæredygtig uden at gå på kompromis med forretningen