Mål dit sikkerhedsniveau [Webinar]

Tirsdag d. 27. februar kl. 14-15.

Om webinaret:

I dette webinar får du en gennemgang af et nyt online værktøj til risikovurderinger, som både giver dig en modenhedsscore og en anbefaling til, hvor organisationen bør prioritere indsatsen for at opnå mest mulig gavn. 

Cyber Risk Assessment er en software løsning fra Eagle Shark Cyber Defence, der har simplificeret det tunge arbejde med at evaluere virksomhedens sikkerhedsniveau. I tråd med NIS2’s minimumskrav om forsyningskædesikkerhed, har du også mulighed for at koble dine leverandører, partnere og underleverandører på systemet, så du får identificeret det potentielt svageste led i kæden, som netop kan være bagdøren ind for cyberkriminelle.

Efter demoen bliver du introduceret til en case, der illustrerer konsekvenserne ved ikke at have indsigt i virksomhedens faktiske sårbarheder. Kom bag om scenen og hør hvordan og hvorfor et hackerangreb på det værst tænkelige tidspunkt endte med en nervepirrende datagidselforhandling.

Som medlem af Dansk IT har du adgang til CRA værktøjet - du kan se mere her: https://akademi.dit.dk/Vaerktoejer/Cyber-risk-assessment

Taler:

Christian Ranum Spohr, CEO, Eagleshark

Derfor skal du deltage:

  • Bliv klogere på hvordan du kan måle virksomhedens sikkerhedsniveau.
  • Hør hvilke konsekvenser det kan have hvis man ikke har indsigts i virksomhedens sårbarheder.
  • Få en intoruktion til CRA værktæjet som kan hjæpe virksomheder med at få overblikket over deres sikkerhedsniveau.