Fremtidens samarbejde imellem IT og marketing- og kommunikationsafdelinger [Webinar]

Tirsdag d. 7. maj kl. 14-15

Om webinaret

OBS: Er du ikke medlem af Dansk IT, kan du alligevel deltage i webinaret. Bare skriv en mail til meetinspire@dit.dk, så tilmelder vi dig. Vær opmærksom på, at ved tilmelding til webinaret bliver du også tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen. 

Fremtidens marketing- og kommunikationsafdelinger får brug for mere og ny teknologi for at forblive konkurrencedygtige. Hvordan kan vi sikre, at IT's ekspertise i at anskaffe og implementere nye systemer også tager højde for de specifikke behov inden for marketing?

Marketing & kommunikation bliver mere og mere afhængige af teknologi. Disse teknologier skal kunne give indsigt i aktiviteter, kortlægge kunders rejser gennem forskellige kanaler og hjælpe med at koordinere kommunikationen på tværs af forskellige medieplatforme.

IT organisationerne har erfaring med at erhverve og implementere ny teknologi, men IT organisationerne er fjernt fra arbejdsgange og kulturen i marketing og kommunikationsafdelinger. Denne situation betyder at marketingafdelinger i dag ofte undgår IT i erhvervelsen af nye systemer – ofte med problemer til følge som IT får æren af at sidde med.

I dette webinar vil vi se på, hvordan IT kan tage sine gode vaner og indsigter med sig og have øje for marketings specifikke situation, sådan at IT kan træde til som en proaktiv partner til marketing.

*  Webinaret er tænkt som en introduktion til samarbejdet imellem IT og marketing, og du behøver derfor ikke at have en stor indsigt i området for at deltage i webinaret.


Taler

Simon Westphall Pansch er Chief Digital Officer hos Gorm x Envision.