Generationsledelse: Sådan fastholder du (IT-)medarbejdere på tværs af generation X, Y og Z

Torsdag d. 23. maj kl. 9-10:30, Vermundsgade 38C, 2100 København Ø

Om arrangementet 

Der er ingen nemme svar på, hvordan man tiltrækker og fastholder medarbejdere i generation X, Y, Z og skaber den tilknytning, som er så nødvendig for, at medarbejdere bliver i organisationen. MEN sikkert er det, at det er nødvendigt at have en strategi, og nøglen er ledelse og ikke mindst eksekvering.

Dette oplæg vil tage afsæt i strategisk HR, præsentation af forskellige greb og værktøjer, der kan inspirere til ledelse af generation X, Y og Z. Der vil være fokus på generationsmødet og de emner, som er vigtige komponenter for at skabe trivsel og tilknytning af hverdagens helte - de gode medarbejdere.

I fællesskab vil vi også forsøge at blive klogere på, hvad der er særligt gældende for IT-medarbejdere og hører erfaringer i forhold til tiltag, som kan inspirere andre.

* Arrangementet er primært henvendt til ledere, men er åben for alle. Der er begrænset antal pladser, så meld dig gerne på i god tid. Der vil være mulighed for networking efterfølgende.

Oplægsholder

Jette Mølholm har mere end 15 års ledererfaring, og hun står bag konsulent-virksomheden Funding2Learn. Jette skræddersyer rådgivningen til den enkelte virksomheds behov og kombinerer sin ekspertise inden for kompetenceudvikling med solid erfaringer fra praksis, som hun sætter i spil i forbindelse med opgaveløsningen.