Få styr på AI-forordningen før din nabo [Webinar]

Tirsdag d. 18. juni kl. 9-10

Om webinaret

EUs AI-forordning, der har været længe undervejs, er nu endeligt vedtaget, og det betyder, at alle organisationer, der arbejder med kunstig intelligens har brug for at forstå forordningen, og de krav den stiller til deres styring af data og sikkerhed.

På dette webinar guider vi dig igennem reglerne og hjælper dig til at komme på forkant med compliance-arbejdet. Du vil også få helt konkrete input til, hvordan du kan aligne forordningens krav til cybersikkerhed og robusthed med det styringssetup, du allerede har etableret. 

 

Talere

Bodil Brabæk, Executive Director, EY Law
Bodil er leder af EY Laws danske Data Privacy afdeling med speciale inden for databeskyttelsesretten og de mange snitflader over mod Cyber- og informationssikkerhed. Bodil har de seneste år fulgt den nu netop vedtagne AI forordning tæt og har i sin rådgivning et stærkt fokus på sikring af den nødvendige tværfaglighed og synergierne i den stigende digitale regulering.  

Mille Østerlund, Director, EY Cyber
Mille  er puclic sector cyber lead og har tidligere blandt andet været leder af rådgivingen i Center for Cybersikkerhed. Mille er specialiseret i ”governance, risk & compliance” og har et stærkt fokus på sikkerhedskultur og det menneskelige aspekt af cybersikkerhed.

 

Derfor skal du deltage

 - Få styr på hvad AI forordningen dækker og hvordan du bedst muligt sikrer compliance ifb. dine AI projekter.

 - Bliv guidet i, hvordan AI forordningen spiller sammen med andre rammeværker, som samlet kan forbedre sikkerheden.

 - Stil spørgsmål til hvordan AI forordningen kan komme til at påvirke din arbejdssituation.