Fremtidens hybride arbejdspladser [Webinar]

Onsdag d. 11. oktober kl. 14-15.

Om webinaret

Instituttet for Fremtidsforskning udgiver i efteråret 2023 en ny e-bog om fremtidens arbejdsplads og arbejdsliv - ikke mindst med udgangspunkt i det markante boom af hybride arbejdspladser, som vi oplever i disse år.

IT-organisationen er f.eks. en afgørende central aktør i skabelsen af arbejdspladsen ved at stille relevante teknologier og platforme til rådighed og ved at kunne udforske nye muligheder, der kan understøtte fremtidens arbejdsplads, herunder medarbejdere, ledelser, FM, IT og HR.

Dansk IT har bidraget til bogen sammen med andre relevante organisationer som Bygningsstyrelsen, Dansk Facilities Management, Dansk HR og Microsoft. De hybride arbejdspladser kræver nemlig involvering og fokus fra en række forskellige aktører, hvis de skal blive en succes.

 

Taler

Claus Sneppen er associated partner hos Instituttet for fremtidsforskning. 

 

Derfor skal du deltage

I dette webinar kan du blandt andet blive klogere på:

  • Hvilke erfaringer og indsigter danske virksomheder har gjort sig med at skabe fremtidens hybride arbejdspladser.
  • Hvad det kræver i forhold til strategier, politikker og kulturændringer, hvis man skal udnytte fordelene ved en hybrid arbejdsplads.
  • Hvilke dilemmaer og udfordringer, som uundgåeligt følger med udviklingen, når man arbejder hybridt.

 

Om e-bogen

E-bogen "Hybrid Workplace 2033" fra Instituttet for Fremtidsforskning fokuserer på kontorarbejdspladsen efter tre år med pandemi og en potentiel forestående økonomisk krise. Disse kriser har uventet accelereret tendenser og sat arbejdslivet og arbejdspladsen under betydeligt pres, især for vidensarbejdere og kontoransatte.

"Hybrid Workplace 2033", 300 sider e-bog på engelsk fyldt med indsigt og viden, omfatter hvilke muligheder og udfordringer arbejdspladsmodellen for vidensmedarbejdere vil stå over for i det kommende årti. "Hybrid Workplace 2033"s primære mål er tosidet.

For det første sigter den mod at give de primære arbejdspladsaktører en mere nuanceret forståelse af de mest betydningsfulde ændringer på markedet, der allerede er realiseret, er ved at blive realiseret eller vil drive transformationen af kontorarbejdspladsen mod en hybrid model.

For det andet søger e-bogen også at ruste de primære arbejdspladsaktører med indsigt til at forudse og forberede sig på arbejdspladsen i år 2033. Dette opnås ved at tilbyde anbefalinger og strategiske værktøjer til at lette interne processer, så organisationer kan overgå til en mere fremtidssikret arbejdsplads.

Mens den ikke fungerer som en A-Z-manual til udvikling og implementering af en fremtidssikret hybrid arbejdspladsmodel, stræber publikationen efter at omfatte alle de vigtigste tendenser og komponenter, der vil forme udviklingen af den hybride arbejdsplads.

Instituttet for Fremtidsforskning har skrevet "Hybrid Workplace 2033" med input fra Dansk HR, Dansk Facilities Management, Dansk IT og Microsoft Danmark, hver repræsenterende betydningsfulde aktører og medskabere af den fremtidige hybride arbejdsplads.

Køb e-bogen her

Du kan købe e-bogen via dette link - og medlemmer af Dansk IT får rabat ved at anvende rabatkoden DIT.