NIS2 også i kommunerne [Webinar]

NIS2 direktivet skal hjælpe med at sikre sikkerheden i tjenester, der er vigtige for samfundet. Hør hvordan kommunerne kan tage ved lære af dette i webinaret.

NIS2 også i kommunerne [Webinar]

Torsdag d. 23. november kl. 14-15.

Om webinaret

NIS2 direktivet skal hjælpe med at sikre sikkerheden i tjenester, der er vigtige for samfundet.

Dette betyder at omfattede organisationer, som ikke tidligere har haft fokus på sikkerheden, nu kan være nødt til at af få afdækket deres sikkerhed i forhold til direktivets krav, og samtidig få kortlagt deres afhængigheder af leverandører og forsyningskæder.

På webinaret vil NIS2 blive gennemgået i en kommunal kontekst, således at der både input vedrørende tiltag og information om, hvad det kan betyde for de danske kommuner.
Der vil være paralleller ind i ISO27001, som kommunerne i et vist omfang efterlever, men samtidig er det vigtig at forstå formålet med direktivet, og den kontekst man skal arbejde med sikkerhed i. 

*Webinaret er for alle, som interesserer sig for NIS2 uanset om man er offentlig myndighed eller privat, men det primære fokus vil være kommunernes rolle.

 

Taler

Morten Eeg Ejrnæs Nielsen, Security Advisor og næstformand i Danmarks DPO-Forening
 
Morten er selvstændig sikkerhedsrådgiver, og en del af Globeteam. Morten har arbejdet med cyber-, informationssikkerhed og compliance (NIS2 & databeskyttelse) i flere forskellige offentlige organisationer og på tværs af flere sektorer. Mortens arbejde har bestået i både at rådgive, undervise og drive projekter til implementering af NIS2 og databeskyttelse samt informationssikkerhed.


Derfor skal du deltage

  • Forstå hvad NIS2-initiativet går ud på, og hvad du kan gøre i din kommune.
  • Bliv klogere på, hvordan du kan bruge dine eksisterende sikkerhedsprotokoller.
  • Lær at bruge NIS2 som løftestang til at skærpe IT-sikkerheden for kommunen.