Få styr på data med Data Governance [Webinar]

Til dette webinar kan du blive klogere på Data Governance og hvordan du kan sikre, at data hænger sammen på tværs.

Få styr på data med Data Governance [Webinar]

Torsdag d. 30. november kl. 14-15.

Om webinaret

Til dette webinar vil du blive introduceret til, hvordan arbejdet med Data Governance bør gribes an ifølge Devoteam. Herunder hvilke aktiviteter man som virksomhed kan igangsætte, hvis man i højere grad ønsker at skabe struktur på sine data.
Devoteam har en velafprøvet metode, hvor datainitiativer identificeres med afsæt i en datamodenhedsvurdering og efterfølgende prioriteres ud fra en realistisk målsætning.

I webinaret vil Devoteam fortælle om, hvordan man kan sikre, at data hænger sammen på tværs af systemer og generelt har en høj kvalitet. Mange af Devoteams kunder oplever udfordringer med at leve op til en stigende efterspørgsel efter flere og bedre produkter som udnytter data fx visualiseringer, rapporter eller AI-løsninger. Dette stiller øgede krav til compliance både internt og eksternt. 

 

Talere

Katrine Nørby, Expert Director, Devoteam
Katrine Nørby kommer med mere end 20 års erfaring fra it-projekter og er specialiseret inden for Information Management og Data Governance. Katrine har mange års praktisk erfaring med udarbejdelse af informationsarkitektur og procesdesign med data som omdrejningspunkt. Katrine har stor viden om hvordan koncepter for data governance kan designes, så forretningsprocesser spiller effektivt sammen med data- og informationsarkitektur og giver data af høj kvalitet.

 

Ida Aaen, Lead Consultant, Devoteam 
Ida kommer med mere end 8 års erfaring fra it projekter og er specialiseret indenfor information management herunder Data Governance. Ida har erfaring indenfor proces- og forretningsanalyse med afsæt i data, information og knowledge management samt stor erfaring med at analysere og strukturere brugervenlige adgange til information.

 

Derfor skal du deltage

  • Lær hvordan du sikrer at dine data hænger sammen på tværs af systemer
  • Forstå hvordan Data Governance kan hjælpe dig med at få struktur på dine data
  • Bliv klogere på, hvordan du skaber data af høj kvalitet fx til brug af fremtidige AI-løsninger