Styrk dine faglige kompetencer - rejsen begynder her

Bliv aktiv i foreningen Dansk IT

Dansk IT er en medlemsforening, hvor du kan bidrage med din faglige viden og være med til at fremme og understøtte it til gavn for samfundet og den enkelte. De frivillige medlemmer løfter en kæmpe opgave i Dansk IT, og der er masser af muligheder for at være med. Bliv medlem af et professionelt fællesskab, der har noget på hjertet.

Et medlemskab af Dansk IT giver dig adgang til faglig udvikling, viden og inspiration. Dansk IT styrker dit netværk, udvikler dine kompetencer, skaber nye karrieremuligheder og præger it-udviklingen i Danmark. Vi nærmer os hastigt 12.000 medlemmer. Skal du med på rejsen?

Se alle medlemsfordele herunder:

DIT Akademi: Digital platform med videoer, artikler og events

DIT Akademi er Dansk IT’s nye digitale videns- og læringsplatform, hvor kun medlemmer har adgang. På DIT Akademi får du året rundt videoer, podcasts og artikler, og her kan du livestreame vores Meet & Inspire-arrangementer og spændende konferencer og events. Alt indholdet er produceret professionelt, har en høj faglig kvalitet og er kategoriseret, så du nemt finder lige præcis det, du leder efter.

Meet & Inspire

Dit medlemskab giver adgang til Dansk IT’s mere end 70 Meet & Inspire-arrangementer om året. De omhandler emner af både teknisk og mere ledelsesorienteret karakter. På vores Meet & Inspire deler eksperter og praktikere ud af deres viden og erfaringer, og samtidig lægger vi op til debat og networking blandt deltagerne. Meet & Inspire kan streames via DIT Akademi, ligesom det er muligt at deltage fysisk på arrangementerne.

Årskonference

Dansk IT afholder hvert år en årskonference for alle medlemmer af foreningen. Her mødes du med andre medlemmer til en spændende og inspirerende dag, hvor vi sætter fokus på de vigtigste digitale tendenser og problemstillinger.