Om temaugen

I uge 10 skal det handle om informations- og it-sikkerhed. Ugen byder blandt andet på inspirerende keynote-oplæg, debatter og ikke mindst den populære Cyber Security konference.

Informations- og it-sikkerhed er ikke til at komme udenom. Det påvirker os alle - borgere, private virksomheder såvel som offentlige institutioner angribes dagligt. På hjemmearbejdspladserne, som med Covid-19 er blevet normen for rigtig mange mennesker, skal vi nu forholde os til sikkerhed og adgang til data på en helt anden skala. Men er vi klar over hvordan? Gør vi det? Og har vi det fulde risikobillede? 

Det sker i uge 10

I uge 10 sætter vi fokus på sikkerhed hele vejen rundt. Mandag til fredag byder på faglige oplæg, paneldebatter og hands-on-tilbud, som har med sikkerhed at gøre, strategisk, operationelt og i praksis. Midt i ugen ligger konferencen Cyber Security, som Dansk IT er stolte over at kunne afholde for 34. gang i træk. Gennem hele ugen vil der også være god tid til at networke med de andre deltagere.

Du kan vælge at deltage i alle temaugens aktiviteter og opnå 360° opdatering, men du kan også udvælge de tilbud, der passer ind i din kalender og gemme resten til senere. Som abonnent på DIT Akademi får du adgang til alt det materiale som optages undervejs og kan tilgå det sidenhen – igen og igen.

Cyber Security 2021

Dansk IT's årlige it-sikkerhedskonference Cyber Security udgør en stor del af temaugen. Den afholdes onsdag og torsdag i uge 10, og du har både mulighed for at deltage online eller onsite. Programmet er fyldt med spændende cases og anerkendte it-sikkerhedseksperter, du kan blandt andre møde:

  • Thomas Lund-Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed
  • Henning Mortensen, formand for Rådet for Digital Sikkerhed
  • Christian Brünniche Lund, Director hos Demant
  • ...og mange flere

Målgruppe

Temaugen henvender sig til alle, der arbejder med og/eller interesserer sig for informations-, data- og it-sikkerhed. Din titel kan fx være CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftshef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-konsulent, it-sikkerhedsleder, systemprogrammør, sikkerhedsspecialist, it-direktør, chefkonsulent, Software Architect mv.

Læs mere om temaugen Sikkerhed og strategi 2021 og om konferencen Cyber Security 2021